یکی دیگر از هدیه های چینی ها در قرن هشتم، نودل های چاق یکی از اصلی ترین غذاهای ژاپنی است. طبق گزارش ژاپن اینفو، نودل ها در اصل از آرد برنج تهیه می شدند، اما در نهایت با آرد گندم جایگزین شدند. برای تهیه آن، خمیر را تا میکنیم و میچرخانیم تا گلوتنهای گندم به هم چسبیده و بافت آن بهتر شود. به طور سنتی اعتقاد بر این بود که خانم ها دارای خواص دارویی هستند و عنصر معمولی جشنواره ها و جشن ها بودند. اگرچه نودل ونتون از استان گوانگدونگ چین می آید، اما در مالزی، سنگاپور و تایلند نیز محبوب است و در آنجا با انواع تاپینگ سرو می شود.
اینها که به آن فن نیز می گویند، نودل های نرم، مسطح و پهنی هستند که در غذاهای کانتونی محبوب هستند. آنها برای سرخ کردن عالی هستند، اما در سوپ نیز استفاده می شوند. آنها در کیسه های پلاستیکی فروخته می شوند، سعی نودل کاسه ای سامیانگ کنید آن هایی را بخرید که در یخچال قرار نگرفته اند زیرا این کار بافت آنها را سفت می کند و در هنگام پخت شکسته می شوند. آنها نیازی نودل کاسه ای سامیانگ به پختن از قبل ندارند، اما از شستشوی سریع در آب جوش سود می برند تا مطمئن نودل کاسه ای سامیانگ شوید که همه رشته ها قبل از نودل کاسه ای سامیانگ اضافه کردن آنها به ماهیتابه یا قابلمه سوپ از هم جدا می شوند.
مرحله ششم رشته فرنگی را سرخ کنید
یک قابلمه بزرگ حاوی 5 لیتر آب و نودل کاسه ای سامیانگ 2 قاشق چایخوری نمک کوشر را بجوشانید. نودل ها را به قابلمه نودل کاسه ای سامیانگ اضافه کنید، بگذارید بجوشد و حدود 7 دقیقه بپزید تا نرم شوند اما کاملا نرم نباشند. خوب آبکش کنید نودل کاسه ای سامیانگ و رشته های پخته شده را داخل قابلمه برگردانید.
“بهترین راه برای نگهداری ماکارونی خانگی چیست؟” این یک سوال از AnswerLine نودل کاسه ای سامیانگ بود. تماس گیرنده گفت که چگونه مادربزرگش بارها ماکارونی خانگی درست می کرد، آن را برش می داد و روی خشک کن لباس یا روی سنجاق بین صندلی های آشپزخانه خشک می کرد. هنگامی که نودل ها کاملاً خشک شدند، آنها را در جعبه های بزرگ بسته بندی کرده و برای استفاده در آینده در انبار قرار دادند. رامن خود را با طیفی از تاپینگ های سرگرم کننده به پایان برسانید تا طعم، رنگ و بافت آن را افزایش دهید. صنعت شیرینی سازی به غذاهایی اطلاق می شود که قند بالایی دارند و اغلب به آنها شیرینی گفته می شود. شیرینیپزی به هنر ساختن شکلهای آب نبات بر اساس شکر یا ریزها، اغلب با پاستل اشاره دارد.
خرید نودل سامیانگ
یک آشپز خوب تأیید می کند که آنها واقعاً از آرد برنج و آب تهیه می شوند، اگرچه مواد دیگری مانند تاپیوکا یا نشاسته ذرت گاهی اوقات برای بهبود جویدن مخلوط می شوند. باز هم، اگر در رژیم غذایی بدون گلوتن هستید، تصور نکنید رشته فرنگی برنج همیشه انتخاب مناسبی است. Kal-Guksoo یک رشته فرنگی کره ای است که با آرد گندم، آب و تخم مرغ درست می شود و به دلیل طرز تهیه با نودل تخم مرغ چینی تفاوت دارد. نودل سازهای کره ای خمیر کال گوکسو را به شکل مستطیل نازکی در می آورند و سپس با چاقو به صورت نوار برش می زنند. Kal-guksoo در انگلیسی به نودل با چاقو ترجمه می شود، زیرا آنها به جای رشته یا رول برش داده می شوند.
بعضی روزها نیاز به یک خوراکی شیرین دارند، بنابراین وقتی این اتفاق افتاد، یک وعده 1 اونس شکلات تلخ را انتخاب کنید. به دنبال جایگزینی سالم برای رشته فرنگی و رامن هستید؟ ببینید چگونه نودل سوبا می تواند به تغذیه بهتر منجر شود. سبزیجات تازه، جلبک دریایی و جایگزین های ماکارونی با فیبر بالا برخی از محبوب ترین انتخاب ها هستند. آنها نه تنها حاوی کربوهیدرات کمتری هستند، بلکه حاوی سطوح بسیار بالاتری از ویتامین ها، مواد معدنی و سایر ترکیبات مفید نسبت به پاستاهای سنتی گندم هستند. این پاستاهای گیاهی علاوه بر اینکه 3 تا 10 برابر کربوهیدرات کمتری نسبت به پاستا دارند، منابع عالی فیبر، ویتامین و مواد معدنی نیز هستند. شبیه به رشته فرنگی هنگ کنگ اما غلیظ تر، این رشته فرنگی بلند را می توان به صورت تازه یا خشک خریداری کرد.
پاستا سالم است یا ناسالم؟
روغن را در یک تابه یا ماهیتابه چدنی حرارت دهید تا براق شود (350 درجه فارنهایت/180 درجه سانتیگراد). می توانید یک تکه کوچک از ماکارونی را داخل روغن بیندازید تا بررسی کنید که آیا به اندازه کافی داغ است یا خیر. اگر وقتی نودل را داخل آن میریزید هیچ حرکتی در روغن وجود ندارد، به اندازه کافی داغ نیست.
روش های مختلف برای خوردن نودل رامن
در آن، رشته فرنگی سرد با مجموعه ای از سبزیجات خام ریز خرد شده، تخم مرغ نودل کاسه ای سامیانگ آب پز، و سس شیرین و تند چاشنی شده با مقدار زیادی گوچوجان سرو می شود. Jjolmyeon یخ زده را در فروشگاه های نودل کاسه ای سامیانگ مواد غذایی کره ای پیدا کنید. آنها بلافاصله پس از پختن نیاز به آبکشی خوب دارند تا سریع خنک شوند و نشاسته اضافی را از بین ببرند. احتمالاً یکی از محبوبترین غذاها در آسیا است، میتوانید نودل را در سرتاسر منطقه پیدا کنید – بهویژه در چین، جایی که یک غذای اصلی روزمره است. آنها در سوپها، سالادها و سرخکردهها ظاهر میشوند، در نانهای مسطح، نودل کاسه ای سامیانگ اسپرینگ رولها و شیرینیهای سرخشده پر شده و در سیبزمینی سرخشده گنجانده میشوند.
رشته فرنگی تند رامن در روغن کنجد
مثلاً آب مرغ کم سدیم را با مقداری خمیر میسو مخلوط کنید. میسو، جزء اصلی رژیم غذایی ژاپنی ها، از دانه های تخمیر شده سویا تهیه می شود و حاوی پروتئین، منگنز، ویتامین K و روی است. با این گفته، راه هایی برای لذت بردن از رامن به نودل کاسه ای سامیانگ روشی سالم وجود دارد. تهیه غذای خود در خانه می تواند به شما کمک کند تا مواد تشکیل دهنده را سفارشی کنید تا بتوانید کنترل رژیم غذایی خود را در دست بگیرید.
پیاز همچنین منبع عالی آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی است که فواید سلامتی مانند کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب را ارائه می دهد. حاوی کربوهیدرات کمی بیشتر از کلم بروکلی است، یعنی 6 گرم در هر وعده 3.5 اونس. گل کلم یک سبزی چلیپایی با فواید بالقوه بسیاری برای سلامتی از جمله کاهش خطر نودل کاسه ای سامیانگ ابتلا به برخی سرطان ها است. کربوهیدرات کمی دارد و سرشار از فیبر، اسید فولیک و ویتامینهای C، E و K است. سپس هر دو طرف را با کره بمالید و نودل کاسه ای سامیانگ برش ها را در فر بپزید تا نرم و طلایی شوند و یک بار برگردید.
منبع: https://ehsanmarket.shop/product-category/noodle/
فروشگاه اینترنتی احسان مارکت